dinsdag 13 mei 2014

Keuken kopen in Duitsland?

Keuken kopen in Duitsland?



Je keuken kopen in Duitsland? Rendabel?


Duitse keukens zijn populair! Het begrip Duitsland kenmerkt een bepaalde kwaliteitsklasse! En je wilt als klant altijd waarde voor je geld! Daarom is het altijd beter om bij de bron (in dit geval Duitsland) te kopen zodat het lijkt dat je veel goedkoper uit zal zijn. Is dat verhaal waar? 


Duitsland en Nederland hebben een vrij handels verdag, hierdoor moeten de prijzen gelijk zijn!

Het lijkt erop dat mensen elkaar voor de gek houden, want het is dus helemaal niet waar dat in Duitsland de keukens goedkoper zijn dan in Nederland. Als er geen handelsagent (degene die het product importeert vanuit Duitsland) tussen zit, zijn de prijzen ook echt gelijk. Als er wel een handelsagent tussen zit zullen de prijzen zo'n 4-6% hoger liggen dan in Duitsland. Maar hou er rekening mee dat u ook Duitse keukenapparatuur zal worden meegeleverd. Zodra er service op uw keuken nodig is zal u ten alle tijden langer moeten wachten op een service monteur omdat de fabrikant altijd kan zien waar de producten vandaan komen. Waarom moet u langer wachten? Stelt u zich eens voor dat uw "Duitse" combimagnetron het begeeft, de Nederlandse importeur krijgt uw melding.... Deze zijn niet blij als u ziet dat uw product uit Duitsland komt omdat zij handel mislopen, en daardoor wordt u in een lange wachtrij gezet. Heeft het dan zin om een keuken in Duitsland te kopen of kan ik in Nederland ook goed terecht? Mijn advies is om uw keuken gewoon bij de plaatselijke keukendealer te kopen zodat u altijd terug kan vallen op de service die u nodig heeft. 


Conclusie: Koop uw keuken dus bij keukenimporteurs die rechtstreeks zaken doen met de fabrieken! Hierdoor krijgt u de Duitse kwaliteitskeuken en de bijbehorende Nederlandse service!


Wilt u meer weten over Duitse keukens die bij Nederlandse importeurs staan? Neem dan contact met me op! U kan me bereiken op het volgende email adres: info@mijnkeukenbouwer.nl of op internet: www.bobkeukenbouwer.nl 


Ik wens u veel succes met het aanschaffen van uw kwaliteitskeuken!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten