woensdag 25 februari 2015

Hob2Hood AEG afzuigkappen

Hob²Hood - bediening


AEG introduceert inductie kookplaten en afzuigkappen die met elkaar ‘communiceren’. In het TouchControl bedieningspaneel van de inductie kookplaat is een infrarood sensor geïntegreerd. Na inschakeling van de kookplaat gaat het licht van de afzuigkap automatisch aan en zenden de temperatuursensoren een signaal naar de afzuigkap, waardoor het afzuigvermogen wordt aangepast.

Intelligente keukens met Hob²Hood functie van AEG

De infraroodsensor meet de temperatuur van de heetste plaat en geeft een seintje aan de afzuigkap om zo automatisch op het juiste vermogen de lucht te reinigen van etensgeurtjes en dampen. Dat gebeurt op het moment dat de soep of pasta beginnen te koken, en de biefstuk en eieren beginnen te sissen. De Hob²Hood is de luchtjes dus altijd voor en zorgt dat je keuken fris blijft ruiken.



Automatisch het juiste afzuigvermogen

Tijdens het koken wordt automatisch het juiste afzuigvermogen gehandhaafd. Dit is afgestemd op de temperatuur van de warmste kookzone. Wordt de kookplaat uitgeschakeld, dan stopt de afzuigkap zodra de warmste kookzone voldoende is afgekoeld. Natuurlijk kan het afzuigvermogen ook handmatig worden ingesteld.

Voor meer informatie kan u contact met ons opnemen: website

2 opmerkingen:

  1. werkt de Hob²Hood aleen met dampkappen van AEG of ook met andere merken?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Jakke, ja je hebt inmiddels meerdere merken die dit systeem hebben, je zou kunnen zoeken bij Novy Nederland. Bij hun heet het in-touch. Succes met de zoektocht! (Ik heb zelf een showroom en ik heb de in-touch in werking! als je me een PB stuurt kan ik je een filmpje sturen hoe het werkt!)

      Verwijderen